Forum o tematyce pro-ana. Nie jest to miejsce, w którym propaguje się powszechnie akceptowalne formy dążenia do spadku wagi. Jeżeli nie utożsamiasz się z tą ideologią, po prostu opuść tę stronę.
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Nick; Chloe Lessly
2. Twój wiek; 18
3. Płeć; Kobieta.
4. Wzrost, aktualna waga; 173cm, 70kg
5. Najniższa waga, najwyższa waga i Twoja wymarzona waga; najniższa: 53, najwyższa: 95, wymarzona: 50 (chociaż jak mam być szczera, to 0)
6. Jak trafiłaś na forum? Natrafiłam na link do forum w Internecie, na Zapytaju.
7. Dlaczego pro-ana? Generalnie rzecz biorąc, kiedy raz się w to wejdzie, nie da się wyjść. Wcześniej dużo schudłam w bardzo niezdrowy sposób. Wiedziałam, ze robię sobie krzywdę, ale byłam tym zachwycona, bo chudłam. W sumie nadal jestem. Potem zaczęłam tyć jak szalona i teraz, kiedy patrzę w lustro, chce mi sie płakać. Dlatego tu jestem, nie widzę innego wyjścia dla mojego tłuszczu.
8. Dotychczasowe metody odchudzania, osiągnięcia; Na poczatku odchudzałam sie zdrowo. Jadlam warzywa, ćwiczyłam, takie tam. Byłam wtedy w podstawówce. W gimnazjum wszystko wymknęło mi się spod kontroli i zaczelam głodzić sie i przede wszystkim wymiotować. Mój rekord to 9 dni bez jedzenia. Byłam wniebowzięta.
9. Czy masz zdiagnozowane ED? Trudno powiedzieć, chodziłam do psychiatry i podejrzewano u mnie zaburzenia odżywiania, ale przestałam chodzić jak skończyłam 18 lat. Skończyło się na zdiagnozowaniu zaburzeń dwubiegunowych i tyle w temacie.
10. Kilka słów o Tobie i Twojej historii z aną; W zasadzie nie mam anoreksji, wiec nie wiem, co mogłabym tu napisać. Cale odchudzanie zaczelo sie w podstawówce. Wiem, przerażające, ale tak bylo. Jak juz mówiłam, niezdrowo zaczelo sie robic w gimnazjum. Tak ciągnęło sie to przez jakieś 4-5 lat, potem zaczelam tyć jak szalona. To jest moment, w ktorym jestem teraz. Jednak żałuję i postanawiam poprawę.
11. Czy akceptujesz regulamin i będziesz się do niego stosować? Porcelanowe motyle.
Witamy, mam nadzieję, że dobrze będziesz się tu czuć i otrzymasz potrzebne wsparcie.
Dziękuję za ciepłe przyjęcie i czekam na dodanie kolejnych wątków na forum, bo fajnie byloby juz móc sie udzielać;)
Cześć życzę powodzenia i dużo wsparcia ze strony tego forum !!!
Milka~Nadziak })i({
Strony: 1